Doneer Nu

 

For English version click here

Help ons om meer stem aan de Red Dot evenals JNews, JClub, etc. geven door uw donaties.

Elk en ieder van jullie donaties wordt geïnvesteerd in de uitbreiding van de toegang van burgers in landen waar mensen geen vrijheid hebben of beperkt is.

 

Doneer aan Stichting JoopeA via die link of donatie module beneden.

Doneer nu

Waar gaat uw donatie?

Wij geven jullie donaties aan verschillende projecten.Al onze projecten zijn gericht op het uitbreiden van Internet vrijheid en seksuele rechten vooral in het Midden-Oosten. Hier vindt u meer informatie over de projecten:

  • IranPride: Iraanse LHBT vind het heel moeilijk om uit de kast komen of in een Pride Parade deelnemen. Met uw donatie helpen we Iraanse LHBT om sterker zijn en vechten voor hun rechten.
  • JAssist: We besteden donaties om activisten helpen in het Midden-Oosten om hun online platformen risico-vrij en kosteloos maken. We proberen sociale activiteiten binnen beperkte landen versterken door het helpen van kleine organisaties, groepen en particulieren om veilige website en web services te hebben.
  • JNews: Wij produceren en dus opnieuw publiceren van betrouwbare Perzische onderwerpen over seksuele rechten (LHBT, seksuele gezondheid, seksuele voorlichting, enz.) om de kennis te vergroten op dit gebied in het Perzisch. Donaties zijn nodig om te produceren, vertalen en opnieuw publiceren voor meer kennis op dit gebied.
  • JClub: JoopeA Club is een nieuw sociaal netwerk voor LHBT & Alliances. Dit sociale netwerk is ontworpen met functies om het host van beperkte landen veiliger maken tegen hackers en regering in beperking landen zoals in Iran zodat LHBT & Alliances beter en veiliger met elkaar communiceren.

Geen geld donaties? We hebben ook behoefte aan ander type donaties:

  • Hebt u een lege plek in Amsterdam dat de medewerkers van JoopeA kunnen als kantoor gebruiken? Graag horen we van u.
  • Aarzel dan niet om ons aan andere actieve groepen voorstellen. We zouden graag meer mensen willen leren kennen.

Donate by Bank TransferBank informatie

Naam: Stichting JoopeA
IBAN: NL90 INGB 0006 6858 71
Bank: ING Nederland
BIC/Swift: INGBNL2A

Btw number: NL854432838B01

Lees meer over bank info here.

<

p style=”text-align: left;”>Wij horen graag van u: [email protected]
 

Donatie Module